Lørdag var vi afsted for at drive fasaner hjem sammen med en god hundeveninde. Vi havde en rigtig god dag, selvom der ikke var så mange fugle, som håbet. Det var jo godt for skytten (så er hans udsætningsindhegninger ikke helt utætte), men lidt kedeligt for os, da vi havde fået stillet en masse fugle i udsigt, som virkeligt burde kunne tænde Sansa.


Til gengæld fik vi trænet en masse i roer, og der har helt sikkert være fært af vildt, for hun bevægede sig bedre og bedre i roerne, og havde en del tomme stande. Og så var det bare rart at være afsted i afslappet selskab, hvor det ikke handlede om præmieringer, men bare om at have det hyggeligt.


Lørdag aften tog vi en hurtig beslutning om at pakke bilen med gåselokkere, og meget tidligt søndag morgen gik turen så mod Allans jagtrevir på året første gåsejagt, og sæsonens første jagt for Sansa.


Allan har opgraderet sin samling af lokkegæs, og det lod til at virke, for i en intens halv time var der livlig trafik af gæs henover marken. Det blev til én, meget stor grågås, som Sansa's apporteringsevner altså ikke helt rakte til - men den var også virkelig stor! :-)


Sansa var rolig og afslappet på posten, uden klynken eller gøen, så det var jo super godt. Imens Allan pakkede lokkere sammen igen, fik vi trænet lidt apportering med terrænskifter, og lidt markræs på stubmarken.


Alt i alt en super hundeweekend! Næste weekend starter agerhønsejagten!


/Elisabeth